Professzionális takarítás

Igény, szakszerűség, élmény. Ezek kéz a kézben járnak, bármelyiket elhagyva, bármilyen megfontolásból a másik kettő sem valósulhat meg.

Cégtörténet

Családi vállalkozásunk 1999 óta kínál minőségi szolgáltatást az ipari épületek, irodák-, irodaházak karbantartó takarítására, valamint építkezések átadás előtti piperetakarításra. Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük a piaci- és ügyféligényeknek megfelelően.
Cégünk által alkalmazott takarítási technológiák megfelelnek a Magyar Szabvány előírásainak, valamint az Európai Unió követelmény rendszerének is eleget tesznek. Célunk hosszú távú üzleti kapcsolat építése, kölcsönös bizalomra építve, amely a tartós együttműködés záloga lehet a jövőben.

Személyre szabott Megoldások

Annak érdekében, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni megrendelőink igényeit az irodatakarításon belül különböző konstrukciókat alakítottunk ki. A cél az, hogy minden cég - a legkisebbtől a komplett irodaházig - megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást. Az ajánlattétel és a tanácsadás során minden esetben az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget ajánljuk fel. Partnereink elégedettsége a legfontosabb számunkra, amit csak úgy érhetünk el, ha olyan szolgáltatást kínálunk, amelyre valóban szükségük van.